ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Οι διαδραστικές ασκήσεις του i-learn καλύπτουν τις τάξεις του δημοτικού στα διδακτικά αντικείμενα Γλώσσα, Μαθηματικά και Ιστορία ακολουθώντας βήμα βήμα τη σχολική ύλη.

Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα οργανωμένο πρόγραμμα διαδραστικών ασκήσεων μέσα από τα βιβλία του i-books και της πλατφόρμας του i-learn.

Πώς γίνονται οι διαδραστικές ασκήσεις;

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Οι διαδραστικές ασκήσεις γίνονται μέσω πλατφόρμας στην οποία οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ποια μαθήματα θα παρακολουθήσουν (Γλώσσα, Μαθηματικά και Ιστορία).

ΜΑΘΗΤΕΣ

Οι μαθητές μπορούν να εισέρχονται καθημερινά και όσες φορές θέλουν στην πλατφόρμα και να ολοκληρώνουν τις ασκήσεις τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η διαδραστική πλατφόρμα περιέχει ασκήσεις από τη σχολική ύλη τύπου πολλαπλής επιλογής, Σωστού-Λάθους, Συμπλήρωση κενών ή αντιστοίχισης στις οποίες οι μαθητές δεν γράφουν αλλά κλικάρουν την απάντηση που θεωρούν σωστή. Στο τέλος της κάθε άσκησης εμφανίζεται η βαθμολογία του μαθητή και ο χρόνος που χρειάστηκε για να την ολοκληρώσει.

Στη διαδραστική πλατφόρμα του i-learn θα βρείτε επίσης και φυλλάδια ασκήσεων αλλά και βίντεο θεωρίας. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς γίνεται προσθικοαφαίρεση ασκήσεων στην πλατφόρμα μας και εσείς ενημερώνεστε μέσω email ή εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Για παράδειγμα: «Στην ενότητα 1 της Γλώσσας Γ΄Δημοτικού έχουμε προσθέσει μια νέα άσκηση».

Μπορούμε επίσης να βαθμολογήσουμε τους μαθητές και να σας στείλουμε προσωπικό μήνυμα για την εξέλιξή τους.

Με την επιλογή των διαδραστικών ασκήσεων του i-learn τα παιδιά μαθαίνουν με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο τα μαθήματά τους και ενισχύουν τις γνώσεις τους.

Οι γονείς ενημερώνονται συνεχώς για την επίδοση των παιδιών τους αλλά και για τις νέες διαδραστικές ασκήσεις ή φυλλάδια. Προτείνεται ο συνδυασμός των διαδραστικών ασκήσεων και των e-book που θα βρείτε στο site μας.

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ

Αφού επιλέξετε και προχωρήσετε στην αγορά της συνδρομής* που σας ενδιαφέρει, για την ενεργοποίηση της θα λάβετε αναλυτικό e-mail με τα στοιχεία της εγγραφής σας και τους προσωπικούς σας κωδικούς για να εισέρχεστε στην πλατφόρμα.

*Στις ετήσιες συνδρομές συμπεριλαμβάνονται και επαναληπτικές ασκήσεις.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Για να συνδεθείτε στη πλατφόρμα με τις διαδραστικές ασκήσεις, πατήστε το παρακάτω κουμπί και θα μεταφερθείτε αυτόματα. Εκεί θα εισάγετε τους κωδικούς που σας έχουν αποσταλεί μετά την αγορά των ασκήσεων.