ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Οι διαδραστικές ασκήσεις του i-learn καλύπτουν τις τάξεις του δημοτικού στα διδακτικά αντικείμενα Γλώσσα, Μαθηματικά και Ιστορία ακολουθώντας βήμα βήμα τη σχολική ύλη.

Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα οργανωμένο πρόγραμμα διαδραστικών ασκήσεων μέσα από τα βιβλία του i-books και της πλατφόρμας του i-learn.

Πώς γίνονται οι διαδραστικές ασκήσεις;

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Οι διαδραστικές ασκήσεις γίνονται μέσω πλατφόρμας στην οποία οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ποια μαθήματα θα παρακολουθήσουν (Γλώσσα, Μαθηματικά και Ιστορία).

ΜΑΘΗΤΕΣ

Οι μαθητές μπορούν να εισέρχονται καθημερινά και όσες φορές θέλουν στην πλατφόρμα και να ολοκληρώνουν τις ασκήσεις τους.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Η διαδραστική πλατφόρμα περιέχει ασκήσεις από τη σχολική ύλη τύπου πολλαπλής επιλογής, Σωστού-Λάθους, Συμπλήρωση κενών ή αντιστοίχισης στις οποίες οι μαθητές δεν γράφουν αλλά κλικάρουν την απάντηση που θεωρούν σωστή. Στο τέλος της κάθε άσκησης εμφανίζεται η βαθμολογία του μαθητή και ο χρόνος που χρειάστηκε για να την ολοκληρώσει.

Στη διαδραστική πλατφόρμα του i-learn θα βρείτε επίσης και φυλλάδια ασκήσεων αλλά και βίντεο θεωρίας. Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς γίνεται προσθικοαφαίρεση ασκήσεων στην πλατφόρμα μας και εσείς ενημερώνεστε μέσω email ή εφαρμογής στο κινητό σας τηλέφωνο.

Για παράδειγμα: «Στην ενότητα 1 της Γλώσσας Γ΄Δημοτικού έχουμε προσθέσει μια νέα άσκηση».

Μπορούμε επίσης να βαθμολογήσουμε τους μαθητές και να σας στείλουμε προσωπικό μήνυμα για την εξέλιξή τους.

Με την επιλογή των διαδραστικών ασκήσεων του i-learn τα παιδιά μαθαίνουν με έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο τα μαθήματά τους και ενισχύουν τις γνώσεις τους.

Οι γονείς ενημερώνονται συνεχώς για την επίδοση των παιδιών τους αλλά και για τις νέες διαδραστικές ασκήσεις ή φυλλάδια. Προτείνεται ο συνδυασμός των διαδραστικών ασκήσεων και των e-book που θα βρείτε στο site μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Βήμα 1: Αγοράστε τη συνδρομή που σας ενδιαφέρει. Κάντε click εδώ.
Βήμα 2: Είσοδος στην πλατφόρμα. 
Βήμα 3: Εισάγετε τους κωδικούς που θα λάβετε στο email σας.
Βήμα 4: Ξεκινήστε την εμπειρία του i-learn!

400x295_new_ilearn_logo_site_use

Εαν θέλετε να δοκιμάστε τις διαδραστικές ασκήσεις δωρεάν για 1 εβδομάδα, τότε συμπληρώστε την παρακάτω φορμα κι εμείς θα σας στείλουμε στο e-mail σας τους κωδικούς για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα. Μη ξεχασετε να δείτε και στα ανεπιθύμητα email!