ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα online μαθήματα του i-learn, καλύπτουν όλες τις τάξεις του Δημοτικού, αλλά και παιδιά που θα ξεκινήσουν την Α’ Δημοτικού. 

Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ένα οργανωμένο πρόγραμμα μαθημάτων, μέσα από τα ηλεκτρονικά βιβλία του i-books.

Πώς γίνονται τα μαθήματα;

Αρχικά διαλέγετε τις μέρες και τις ώρες που θέλετε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά μαθήματα.

Τα μαθήματα γίνονται μέσω πλατφόρμας στην οποία ο κάθε μαθητής έχει το δικό του προφίλ και μπορεί να διαχειρίζεται τις εργασίες του, τις σημειώσεις του, τις διαδραστικές ασκήσεις και τα quiz του. Δείτε αναλυτικά τις ώρες των διαδικτυακών μαθημάτων:

Δείτε αναλυτικά τις ώρες των διαδικτυακών μαθημάτων:

2 φορές την εβδομάδα από 60 λεπτά.

2 φορές την εβδομάδα από 90 λεπτά.

2 φορές την εβδομάδα από 90 λεπτά.

Τι παροχές έχει η πλατφόρμα αυτή;

Κάθε εβδομάδα ανεβάζουμε κάποιες εργασίες που πρέπει να γίνουν από τους μαθητές όπως και επαναληπτικά διαγωνίσματα. Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά κάνουν επανάληψη των μαθημάτων τους και γνωρίζουμε την επίδοσή τους στα διαγωνίσματα.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη θεωρία σε βίντεο ή γενικότερα βίντεο βασισμένα πάνω στην ύλη του μαθήματος, να λύσουν ασκήσεις με τη μέθοδο της πολλαπλής επιλογής (χωρίς να γνωρίζουν οι υπόλοιποι τι απαντάει ο καθένας), να κρατάμε σημειώσεις του μαθήματος τις οποίες μπορούμε να τις στέλνουμε μέσω μηνύματος ή να τις ανεβάζουμε στην πλατφόρμα. Μπορούμε επίσης να βαθμολογήσουμε τους μαθητές και να στείλουμε προσωπικό μήνυμα στους γονείς για την εξέλιξη των μαθητών.

Γιατί να διαλέξω να κάνω μαθήματα μέσω πλατφόρμας;

Με την επιλογή των online μαθημάτων από το i-learn τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από διάδραση αλλά και έχουν ένα οργανωμένο πρόγραμμα εκμάθησης.

Οι γονείς ενημερώνονται συνεχώς για την επίδοση των παιδιών τους, το κόστος είναι κατά πολύ μειωμένο και ενισχύει τον οικογενειακό προυπολογισμό.

Δείτε αναλυτικά το κόστος των online μαθημάτων:

60€/μήνα (8 ώρες)

80€/μήνα (12 ώρες)

80€/μήνα (12 ώρες)

Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να κάνω μαθήματα;

Για να παρακαλουθήσετε διαδικτυακά μαθήματα θα χρειαστείτε έναν υπολογιστή ή τάμπλετ, ακουστικά και μικρόφωνο ή ακόμα και από το κινητό σας τηλέφωνο.

Τα online μαθήματα γίνονται αποκλειστικά με τη χρήση των βιβλίων του i-books και το υλικό του i-learn και από εξειδικευμένο προσωπικό.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο λειτουργίας των μαθημάτων.

400x295_new_ilearn_logo_site_use

Φόρμα ενδιαφέροντος online μαθημάτων